Хіти тижня. Впізнали й "привітали": У Києві на акції пам`яті Євромайдана зламали носа людині Шарія (фотофакт)

Горезвісний пропагандист Анатолій Шарій довго приховував кореспондента, котрий для його антиукраїнських сюжетів у Києві та інших містах України знімав та брав інтерв’ю. Однак «Штірліц» проколовся і отримав «преміальні» за брудну роботу.

Символічно. Інцидент трапився сьогодні на Майдані Незалежності у центрі столиці, де відзначали четверту річницю Євромайдану, зазначають Патріоти України. За словами постраждалого блогера Максима Осовського, причиною бійки стала його співпраця з Шарієм.

Зазначимо довгий час Ососвький не афішував співпрацю з Шарієм. Однак згодом його особу вдалося встановити блогеру Мирославу Олешко. Максим Осовский знімає всі сюжети в Києві і по Україні для Шарія. Проаналізувавши відео з сюжетів Шарія, Осовский був пізнаний людиною, у якої той брав інтервю. Голос йому Шарій завжди міняв, що не дозволяло його впізнати весь цей час. Але все таємне стає явним, пояснював Олешко.

Після викриття, Осовський підтвердив, що працює на Шарія в одному зі стрімів нв своїй сторінці у соцмережі.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...